Let's connect!

We leren om afstand te nemen, omarmen het telewerken en ontmoeten momenteel onze collega’s meer digitaal dan aan ’t koffiemachine.
Toch hebben we nood aan connectie en collegialiteit. Iets waar we als werkgever graag op willen inzetten.
Maar hoe kunnen we onze waardering op een bedrijfseigen manier uitdragen? De betrokken collega’s betrokken houden binnen de veiligheidsregel van anderhalve meter?
Pak uit met de Anderhalve Meter TribeTube!
Een verpakking met de symbolische lengte van anderhalve meter gevuld boordevol inspirerende items met je bedrijfslogo voorop.
Ontdek de mogelijkheden en contacteer ons snel met jouw vragen of bestelling.

STAP 1: Kies je verpakking
A/  TribeTube - 1.5m
Verzendkoker van anderhalve meter
B/  TribeBox
Meer traditionele verzendbox
STAP 2: Kies je thema
A/  Connectie & collegialiteit

Zet afhankelijk van jouw budget in op items die de connectie tussen jou als werkgever en henzelf in de verf zetten. Zaken die hun bijdrage bejubelen of hen de collegialiteit doen koesteren.

B/  Voorwaarts

Ondersteun afhankelijk van jouw budget de goede voornemens van jouw collega’s. Schenk hen items die hun persoonlijke doelen voorwaarts doen bewegen. Voornemens die meteen in actie kunnen omgezet worden. Let’s go 2021!

C/  2021 party!

Prop afhankelijk van jouw budget de tube vol met feestgedruis. Eens geopend, onmogelijk om niet in een feeststemming te komen, al dan niet gekoppeld aan een digitaal bedrijfsfeest-moment. Let’s get this party started!

STAP 3: Kies je budget
STAP 4: Personaliseer

Neem contact op met Elke Bruneel op 0478 74 64 96 of elke@tribeaffair.be om de keuze, personalisatie, aantallen, levering of afwijkend thema te bespreken.
Doe het vandaag nog, vijgen na nieuwjaar zijn minder prettig dan een tijdig eindejaarsgeschenk.